Căutare
Ultimele subiecte
Curatenie pe forum!
Mier Iun 15, 2011 8:45 am Scris de ONESTIN
S-a facut ceva curatenie pe forum, fata de cei inscrisi accidental, de moment sau care nu au mai vizitat ori nu au postat ceva coerent pe forum si mai ales care nu au mai raspuns de mult timp la activitatile Asociatiei!
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Comentarii: 7
Teambuilding in Boscheți
+5
Denisa Doba
Andrei Tureac
ONESTIN
gghioc
Constantin
9 participanți
Pagina 4 din 7
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Teambuilding in Boscheți
daca nu se baga nimeni la organizare, ma bag si eu, nu vreau sa fiu chinui de coci in acesta tabara...
Vizitato- Vizitator
pai...eu deja de o sapt ma port super frumos si stau de 10 ori mai putin pe net (vb f serios), sper sa ne(pe mine si pe sormea) lase Hitler 2 (adica tata:P), desi sunt cam mici sansele :S va car eu corturile numai sa ne lase :)) (glumesc:P) Oricum, imi place super mult ideea, cred ca o sa fie super :cheers: pana la urma e un fel de concurs gen cine se plange mai putin sau...partea cu "de supravietuire" e pusa doar asa, de incurajare?:D O sa avem de parcurs niste trasee sau...:-?? :D si Constantin, prin "acces la apa" intelegi un rau sau ce? si sper totusi sa fie semnal, ca nu vreau sa ma trezesc cu tata pe acolo...oricum ar fi, e perfect :X
Vizitato- Vizitator
avem 10 corturi...sunt destule...nu trebuie sa va aduceti voi corturi...punct
are onestinul niste corturi :-?? dar nu mai stiu cate adica.. nici nu am stiut vreodata... cred ca sunt de ajuns cate sunt
Vizitato- Vizitator
Indiferent de situatie cred ca fiecare ar trebuie sa isi caute un cort...totusi e tabara de supravietuire...nu dormim la hotel..
Vizitato- Vizitator
deci eu am 2 idei:
sa se faca echipele dinainte sa plecam pentru ca sa putem sa hotaram cine din echipa aduce cortul samd
si sa se hotarasca de la inceput sefii de echipe care vor alege fiecare cate un om pana se fac echipele
si as mai avea o intrebare: pana la urma noi aducem corturile sau le primim?
multumesc
abea asteeept:X:X
sa se faca echipele dinainte sa plecam pentru ca sa putem sa hotaram cine din echipa aduce cortul samd
si sa se hotarasca de la inceput sefii de echipe care vor alege fiecare cate un om pana se fac echipele
si as mai avea o intrebare: pana la urma noi aducem corturile sau le primim?
multumesc
abea asteeept:X:X
Vizitato- Vizitator
De-abea astept sa se anunte si organizatoriii ))), momentan suntem cam 2 persoane...
Constantin- Membru Junior
- Numarul mesajelor : 151
Data de inscriere : 01/08/2009
Varsta : 38
Localizare : Onesti
Voua va este usor sa spuneti asta..Dar ganditi-va la organizatori!Asteptati raspunsul!SI inca un lucru,acest topic este deschis pentru a posta ideii si nelamuriri.
Vizitato- Vizitator
eu debia ast sa se stabileasca o data fixa sa putem pleca
ce mai cont unde e locatia sau dak avem semnal sau nu
ce mai cont unde e locatia sau dak avem semnal sau nu
Vizitato- Vizitator
si eu doresc sa se hotarasca o data fixa de plecare si de intoarcere pentru ca eu depind de asta: imediat ce ma intorc din tabara plec la mare, si am bilete cu data fixa
as dori sa stiu cui si cati bani trebuie sa dau
as dori sa stiu cui si cati bani trebuie sa dau
Vizitato- Vizitator
da ea nu are de unde sa stie daca e sau nu semnal in final...iate de organizatori nu de altii... si eu sper sa ramana data asa cum e...sa no mai schimbati deoarece eu miam programat zilele de munca in functie de tabara cu data stabilita pana acu...Andreea1625 a scris:Dragutza mami ,Trebuie sa fie semnal...Sunt unii parinti demodati ex :ai mei si daca nu ii sun in fiecare zi se supara;)...Isi fac griji si nu am chef sa ma trezesc cu ei pe capul meu.
acuma sa ma iau si eu dupa omega: lasti discutiile astea pentru mess sau pentru cand iesiti in parc! lasa.ti forumul! asta e spam!
Vizitato- Vizitator
OanaManea a scris:off! lasa marea femeie! e mai fain in tabara !...plus ca la mare poti sa faci cancer de piele din cauza radiatilor ultraviolete...ma rog...parerea mea este sa zici parintilor ca marea e boring
Nu-i cunosti pe parintii mei:P...+ ca trebuie multa convingere ca sa ma lese
Denisa Doba- Membru avansat
- Numarul mesajelor : 444
Data de inscriere : 23/12/2009
Varsta : 31
off! lasa marea femeie! e mai fain in tabara !...plus ca la mare poti sa faci cancer de piele din cauza radiatilor ultraviolete...ma rog...parerea mea este sa zici parintilor ca marea e boring
OanaManea- Membru
- Numarul mesajelor : 240
Data de inscriere : 25/07/2010
Varsta : 28
NU E SEMNAL!!!Constantin a scris:Cu bucurie in suflet va anunt ca am gasit un loc ideal... nu are toate ... din pacate e o cabana in zona care speram sa nu fie ocupata in perioada respectiva.... detinem urmatoarele in zona... 0 semnal la mobil, acces la apa, se poate merge in traseu, loc de campat este, izvor in apropiere... e perfect de mers.... proprietatea este a ocolului silvic, si in zilele ce urmeaza am sa iau legatura cu ei... sa ii anunt si sa vad daca e posibil acolo.
Am uitat sa spun :
Deci se poate!!! Hai cu ideile...
si vorba oanei e mult mai bine asa
abea astept :XX:XX
Vizitato- Vizitator
Daca ar fi asa , cred as putea veni si eu......daca nu..eu pe 23 tre sa fiu la mareFlorin B. a scris:eu cred ca o sa fim inapoi in oras in jur de 20-21 august...
Denisa Doba- Membru avansat
- Numarul mesajelor : 444
Data de inscriere : 23/12/2009
eu s-ar puta 50% sa vin daca-l conving pe taica-meu, m-am scos....si oana eu cu siguranta imi iau telefon ca daca nu, maica-mea nu o sa ma mai lase sa merg
OanaManea- Membru
- Numarul mesajelor : 240
Data de inscriere : 25/07/2010
Varsta : 28
sa ma treceti si pe mn si pe aly pe lista
George.Vlad- Membru
- Numarul mesajelor : 280
Data de inscriere : 27/06/2009
Dragutza mami ,Trebuie sa fie semnal...Sunt unii parinti demodati ex :ai mei si daca nu ii sun in fiecare zi se supara;)...Isi fac griji si nu am chef sa ma trezesc cu ei pe capul meu.
Vizitato- Vizitator
Constantin a scris:Cu bucurie in suflet va anunt ca am gasit un loc ideal... nu are toate ... din pacate e o cabana in zona care speram sa nu fie ocupata in perioada respectiva.... detinem urmatoarele in zona... 0 semnal la mobil, acces la apa, se poate merge in traseu, loc de campat este, izvor in apropiere... e perfect de mers.... proprietatea este a ocolului silvic, si in zilele ce urmeaza am sa iau legatura cu ei... sa ii anunt si sa vad daca e posibil acolo.
Am uitat sa spun :
Deci se poate!!! Hai cu ideile...
Deci eu cred k nu o sa fie semnal....parintii ar trebui sa stie in ce consta o tabara de supravietuire...
Vizitato- Vizitator
Avem semnal acolo unde mergem!Gandestete ca parintii o sa fie ingrijorati!Daca se intampla ceva?
Sigur o sa fie samnal pe undeva prin zona;)
Sigur o sa fie samnal pe undeva prin zona;)
Vizitato- Vizitator
Nici nu stim unde mergem,deci nu stim daca acolo va ploua sau nu...Sau o sa stie organizatorii...dar parintii nu...nici macar nu putem sa ii sunam sa le spunem daca ploua sau nu...)
Da e mai bine asa...putem sa lasam telefoanele acasa...
Da e mai bine asa...putem sa lasam telefoanele acasa...
Vizitato- Vizitator
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Teambuilding in Boscheti - Imprumuturi
» Teambuilding in Boscheti - Detalii tehnice
» Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa....
» Teambuilding in Boscheti - Detalii tehnice
» Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa....
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Oct 23, 2012 11:55 am Scris de OanaManea
» Curatenie pe forum!
Joi Mai 03, 2012 3:26 pm Scris de Cristina Radulescu
» Onestin preda stafeta!
Mar Ian 10, 2012 10:31 pm Scris de ONESTIN
» Onestin la Noaptea Bibliotecilor !
Joi Oct 20, 2011 6:28 pm Scris de OanaManea
» Orar Cursuri
Mar Oct 11, 2011 8:11 pm Scris de Emilia Manea