Căutare
Ultimele subiecte
Curatenie pe forum!
Mier Iun 15, 2011 8:45 am Scris de ONESTIN
S-a facut ceva curatenie pe forum, fata de cei inscrisi accidental, de moment sau care nu au mai vizitat ori nu au postat ceva coerent pe forum si mai ales care nu au mai raspuns de mult timp la activitatile Asociatiei!
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Comentarii: 7
Teambuilding in Boscheți
+5
Denisa Doba
Andrei Tureac
ONESTIN
gghioc
Constantin
9 participanți
Pagina 1 din 7
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Teambuilding in Boscheți
Constantin le are notate sau...ai putina rabdare pana dimineata. seara linistita, pana atunci.
Vizitato- Vizitator
sa poate seara asta dak mai are cnv timp sa posteze echipele si culorile
George.Vlad- Membru
- Numarul mesajelor : 280
Data de inscriere : 27/06/2009
Varsta : 31
Localizare : Onesti
dragi onestini, o sa-mi fie f dor de voi sapt asta...distractie placuta si sa aveti grija, sa va purtati frumos cu ursii si cu constantin ..bafta si sper sa supravietuiti cat mai bine! i'm gonna miss u all..:*..sper sa treaca repede sapt asta..va imbratisez pe toti ><
Vizitato- Vizitator
diana te rog sa dai ad la idul de mess gghioc ca sa putem discuta despre tabara... urgent
As dori si eu sa particip,daca nu e prea tarziu,si desigur daca ma primiti.Sper sa fac rost de tot ce e pe lista si v-as ruga sa ma anuntati daca pot veni, sa nu ma pregatesc degeaba;).
Vizitato- Vizitator
Elena D te rog sa vorbesti cu parintele Marius.
Eu voi ajunge miercuri in tabara.Cred ca o sa vin cu tatal meu.O sa sun duminica pe cineva,sa vina miercuri sa imi arate unde trebuie sa merg ca sa ajung la voi.Eu momentan o sa plec la mare!!
INca o rugamine,Toti care au tricouri onestin sa le aduca la sediu si cand o sa venim din tabara cei care nu au tricou personalizat sa dea 15 lei ca sa isi faca.E OBLIGATORIU.Spor la munca si distractie placuta!
Eu voi ajunge miercuri in tabara.Cred ca o sa vin cu tatal meu.O sa sun duminica pe cineva,sa vina miercuri sa imi arate unde trebuie sa merg ca sa ajung la voi.Eu momentan o sa plec la mare!!
INca o rugamine,Toti care au tricouri onestin sa le aduca la sediu si cand o sa venim din tabara cei care nu au tricou personalizat sa dea 15 lei ca sa isi faca.E OBLIGATORIU.Spor la munca si distractie placuta!
Vizitato- Vizitator
Am vorbit cu elena cum facem cu topoganul.Cred ca o sa fie de acord si Parintele Marius.Alta varianta nu exista!
Vizitato- Vizitator
Bine.
Cine aduce maine ADEVERINTELE de apt pentru tabara. sa ma caute (ma gaseste la sediu de la 10 la 19).
Cine aduce maine ADEVERINTELE de apt pentru tabara. sa ma caute (ma gaseste la sediu de la 10 la 19).
Vizitato- Vizitator
merci. apreciez. poti sa le iei pe cele de maine, ca de miercuri o sa vin si eu sa mai dau o mana de ajutor pe acolo.
Vizitato- Vizitator
Elena R. Daca vrei te pot ajuta eu cu stransu adeverintelor. Adica, cand 1 aduce adeverinta eu o iau si o pastrez. si vineri ti le inmanez tie pe toate ca sa nu vii de N ori la sediu .. ca poate n`ai timp :-S
Vizitato- Vizitator
poate gasim pe cineva care nu poate sa mearga si sa le tina locul. gasim noi o solutie.
Vizitato- Vizitator
daca si tu si elena dobosariu vine in tabara....la totpoghan cine ramane?
andreea, te astept cu adeverinta. cand va strangeti mai multi, sau cand obtineti hartiuta, anuntati(si cand se strang 2-3, vin si le iau de la centru). ideea e ca vineri, cel tarziu, vreau sa le vad pe toate in manutele mele .
Vizitato- Vizitator
Da..deci e clar...Nu mai merg la mare si o sa vin in tabara...Ahh abia astept!
Cand trebuie sa aducem adeverinta ? Aaaa si inca o problema cine imi imprumuta un sac de dormit?
Cand trebuie sa aducem adeverinta ? Aaaa si inca o problema cine imi imprumuta un sac de dormit?
Vizitato- Vizitator
buna tuturor...imi este dor tare de voi...nu stiu daca o sa pot veni in tabara...off...s-ar putea sa plec maine la mare...va iubesc mult si va doresc distractie placuta
Vizitato- Vizitator
ai primit raspunsuri pt ambele sensuri ale abrevierii "dc" - eu una tot nu stiu ce inseamna, de fapt, "dc"
Vizitato- Vizitator
in caz de accident sa fluieri sau daca te ratacesti etcAlex Merlusca a scris:cn imi poate spune si mie dc trebuie sa avem un fluier la noi
Constantin- Membru Junior
- Numarul mesajelor : 151
Data de inscriere : 01/08/2009
Varsta : 38
Alex Merlusca a scris:cn imi poate spune si mie dc trebuie sa avem un fluier la noi
alex, lista cu cele necesare a fost facuta si publicata pe forum. te rog, citeste cu atentie!
Vizitato- Vizitator
cn imi poate spune si mie dc trebuie sa avem un fluier la noi
Vizitato- Vizitator
Rugamintea mea este ca toate intrebarile sa fie tintite aici, cel cu detalii tehnice e rezervat exclusiv lucrurilor foarte importante care trebuiesc tinute la vedere. Va multumesc.
Coci, pari mai destept decat esti:)). Daca dadeai 3 telefoane cu amenintari, nu mai erai nevoit sa apelezi la telefonul calm.
Vizitato- Vizitator
Lista o voi urca in maxim o ora. As fi facut treaba asta de aseara, dar a fost pana de curent si RDS-ul la mine pica cu orele... E 12 si in sfarsit s-au gandit si baietii sa faca interventie sa repare, dupa 3 telefoane calme, si unul cu amenintari.... ROMANIAAAAA!!!
lista este facuta cu bagajul individual al participantilor. o vom revizui maine si tot maine o veti vedea pe forum. rabdare...sa fim ceva mai toleranti, ce zici, ioana, se poate?
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Teambuilding in Boscheti - Imprumuturi
» Teambuilding in Boscheti - Detalii tehnice
» Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa....
» Teambuilding in Boscheti - Detalii tehnice
» Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa....
Pagina 1 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Oct 23, 2012 11:55 am Scris de OanaManea
» Curatenie pe forum!
Joi Mai 03, 2012 3:26 pm Scris de Cristina Radulescu
» Onestin preda stafeta!
Mar Ian 10, 2012 10:31 pm Scris de ONESTIN
» Onestin la Noaptea Bibliotecilor !
Joi Oct 20, 2011 6:28 pm Scris de OanaManea
» Orar Cursuri
Mar Oct 11, 2011 8:11 pm Scris de Emilia Manea