Asociatia de Tineret ONESTIN
Fii ONESTIN, nu fii INDIFERENT! IMPLICA-TE!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Fii ONESTIN, nu fii INDIFERENT! IMPLICA-TE!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» Program activităţi
COR de Colinde  - Comunicare  si debate  EmptyMar Oct 23, 2012 11:55 am Scris de OanaManea

» Curatenie pe forum!
COR de Colinde  - Comunicare  si debate  EmptyJoi Mai 03, 2012 3:26 pm Scris de Cristina Radulescu

» Onestin preda stafeta!
COR de Colinde  - Comunicare  si debate  EmptyMar Ian 10, 2012 10:31 pm Scris de ONESTIN

» Onestin la Noaptea Bibliotecilor !
COR de Colinde  - Comunicare  si debate  EmptyJoi Oct 20, 2011 6:28 pm Scris de OanaManea

» Orar Cursuri
COR de Colinde  - Comunicare  si debate  EmptyMar Oct 11, 2011 8:11 pm Scris de Emilia Manea

» COR de Colinde - Comunicare si debate
COR de Colinde  - Comunicare  si debate  EmptyLun Oct 10, 2011 8:33 am Scris de ONESTIN

» Propunere program de activitati 2011-2012
COR de Colinde  - Comunicare  si debate  EmptyLun Oct 10, 2011 8:32 am Scris de ONESTIN

» Activitate sportiva - sambata de la ora 14
COR de Colinde  - Comunicare  si debate  EmptyDum Oct 02, 2011 10:38 am Scris de Emilia Manea

» Traseu Bike Team Onestin
COR de Colinde  - Comunicare  si debate  EmptyVin Sept 30, 2011 8:21 pm Scris de Ionut Moraru

Curatenie pe forum!

Mier Iun 15, 2011 8:45 am Scris de ONESTIN

S-a facut ceva curatenie pe forum, fata de cei inscrisi accidental, de moment sau care nu au mai vizitat ori nu au postat ceva coerent pe forum si mai ales care nu au mai raspuns de mult timp la activitatile Asociatiei!

Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …

[ Lectura completa ]

Comentarii: 7

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

COR de Colinde - Comunicare si debate

2 participanți

In jos

COR de Colinde  - Comunicare  si debate  Empty Re: COR de Colinde - Comunicare si debate

Mesaj  ONESTIN Lun Oct 10, 2011 8:33 am

Iata cum arata Orarul cursurilor pentru aceasta toamna!

- Luni, ora 18 - Training si Proiecte

- Marti, ora 18 - Curs de Limba Germana

- Miercuri , ora 18 - Comunicare si Debate Alternativ

- Joi, COR - ora 16 - vocea I FETE , ora 17 - vocea a II-a fete , ora 18 - baieti - tenori, ora 19 - baieti - basi ! De la ora 17 s epot intalni si cei de la Grupul de chitara .

- Vineri, ora 17 - Ciclism - Mountain Bike , Grupul de Drumetie si cel de Jurnalism - ce isi vor planifica activitatile de wekeend! De la ora 18 e liber pentru cei de la Grupul de chitara si pentru activitati de socializare !

Sambata si duminica - activitati programate - voluntariat, drumetii, trasee bike , vizionari de filme samd.

Daca aveti prieteni care doresc sa se inscrie la cursuri si nu au facut-o inca, puteti sa-i aduceti cu voi. Este ultima saptamana in care se mai fac inscrieri in acest an! .
ONESTIN
Admin

ONESTIN
ONESTIN
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1652
Data de inscriere : 15/06/2009

https://onestin.all-up.com

Sus In jos

COR de Colinde  - Comunicare  si debate  Empty Re: COR de Colinde - Comunicare si debate

Mesaj  ONESTIN Sam Oct 08, 2011 3:48 am

Se pot da probe si joia asta ! Si se pot da incepand cu ora 16!
ONESTIN
ONESTIN
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Andrusca Iustina Vin Oct 07, 2011 1:45 pm

Am o intrebare pentru cor se mai pot da probe si saptamana viitoare as mai vrea eu si Alex Merlusca....ne-am bucura daca s-ar putea putem veni joi mai devreme de 4,sa vedem daca v-a m-ai dori parintele!Smile
Andrusca Iustina
Andrusca Iustina
Membru
Membru

Numarul mesajelor : 236
Data de inscriere : 16/11/2010
Varsta : 29
Localizare : Onesti

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Joi Oct 06, 2011 4:28 pm

Din pacate sunt liber de contract la cor Smile)Smile)
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

COR de Colinde  - Comunicare  si debate  Empty COR de Colinde - Comunicare si debate

Mesaj  ONESTIN Joi Oct 06, 2011 9:29 am

Comunicarea si debate-ul vor incepe, de saptamana viitoare, tot de la ora 18!
Astazi sunteti asteptati, incepand cu ora 17, la preselectia pentru Corul de Colinde!
ONESTIN
ONESTIN
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum