Căutare
Ultimele subiecte
Curatenie pe forum!
Mier Iun 15, 2011 8:45 am Scris de ONESTIN
S-a facut ceva curatenie pe forum, fata de cei inscrisi accidental, de moment sau care nu au mai vizitat ori nu au postat ceva coerent pe forum si mai ales care nu au mai raspuns de mult timp la activitatile Asociatiei!
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Comentarii: 7
Propunere program de activitati 2011-2012
2 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Propunere program de activitati 2011-2012
Iata cum arata Orarul cursurilor pentru aceasta toamna!
- Luni, ora 18 - Training si Proiecte
- Marti, ora 18 - Curs de Limba Germana
- Miercuri , ora 18 - Comunicare si Debate Alternativ
- Joi, COR - ora 16 - vocea I FETE , ora 17 - vocea a II-a fete , ora 18 - baieti - tenori, ora 19 - baieti - basi ! De la ora 17 s epot intalni si cei de la Grupul de chitara .
- Vineri, ora 17 - Ciclism - Mountain Bike , Grupul de Drumetie si cel de Jurnalism - ce isi vor planifica activitatile de wekeend! De la ora 18 e liber pentru cei de la Grupul de chitara si pentru activitati de socializare !
Sambata si duminica - activitati programate - voluntariat, drumetii, trasee bike , vizionari de filme samd.
Daca aveti prieteni care doresc sa se inscrie la cursuri si nu au facut-o inca, puteti sa-i aduceti cu voi. Este ultima saptamana in care se mai fac inscrieri in acest an!
- Luni, ora 18 - Training si Proiecte
- Marti, ora 18 - Curs de Limba Germana
- Miercuri , ora 18 - Comunicare si Debate Alternativ
- Joi, COR - ora 16 - vocea I FETE , ora 17 - vocea a II-a fete , ora 18 - baieti - tenori, ora 19 - baieti - basi ! De la ora 17 s epot intalni si cei de la Grupul de chitara .
- Vineri, ora 17 - Ciclism - Mountain Bike , Grupul de Drumetie si cel de Jurnalism - ce isi vor planifica activitatile de wekeend! De la ora 18 e liber pentru cei de la Grupul de chitara si pentru activitati de socializare !
Sambata si duminica - activitati programate - voluntariat, drumetii, trasee bike , vizionari de filme samd.
Daca aveti prieteni care doresc sa se inscrie la cursuri si nu au facut-o inca, puteti sa-i aduceti cu voi. Este ultima saptamana in care se mai fac inscrieri in acest an!
De la cat e cursul de germana? 6 sau 5???
Ancuta Feier- Membru Junior
- Numarul mesajelor : 134
Data de inscriere : 16/12/2010
Luni a a vut loc prima intalnire, cea a Grupului de Training si Proiecte si deja am stabilit prima modificare . De saptamana viitoare ne vom intalni luni de la ora 18 ! Ii asteptam si pe cei ce s-au inscris si au uitat sa ajunga!
Propunere program de activitati 2011-2012
Salutare tuturor,
Sper ca ati avut un weekend frumos si v-ati distrat .
De luni, 3 octombrie, incep cursurile la Onestin! Pentru inceput am pus ora 17, dar pe parcurs puteti discuta cu profesorii si sa alegeti o ora impreuna.
Iata cum arata orarul cursurilor:
- Luni, ora 17 - Training si Proiecte
- Marti, ora 17 - Curs de Limba Germana
- Miercuri , ora 17 - Comunicare si Debate (Prima saptamana Comunicarea si Debatul se vor face impreuna. Cei care s-au inscris la Jurnalism vor veni pentru inceput la acest curs)
- Joi, ora 17 - Cor si Chitara , vin toti pentru preselectie !
- Vineri, ora 17 - Ciclism - Mountain Bike si Grupul de Drumetie
Daca aveti prieteni care doresc sa se inscrie la cursuri si nu au facut-o inca, puteti sa-i aduceti cu voi. In urmatoarele doua saptamani inca se mai fac inscrieri.
O saptamana frumoasa!
Alina Ilie,
Onestin
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Oct 23, 2012 11:55 am Scris de OanaManea
» Curatenie pe forum!
Joi Mai 03, 2012 3:26 pm Scris de Cristina Radulescu
» Onestin preda stafeta!
Mar Ian 10, 2012 10:31 pm Scris de ONESTIN
» Onestin la Noaptea Bibliotecilor !