Căutare
Ultimele subiecte
Curatenie pe forum!
Mier Iun 15, 2011 8:45 am Scris de ONESTIN
S-a facut ceva curatenie pe forum, fata de cei inscrisi accidental, de moment sau care nu au mai vizitat ori nu au postat ceva coerent pe forum si mai ales care nu au mai raspuns de mult timp la activitatile Asociatiei!
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Comentarii: 7
Teambuilding in Boscheți
+5
Denisa Doba
Andrei Tureac
ONESTIN
gghioc
Constantin
9 participanți
Pagina 7 din 7
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Teambuilding in Boscheți
coci spuneai tu ca seara va fi mancarica gatita....
parerea mea,e mai bine sa fie la pranz mancarica gatita si seara ceva usor....ptr ca cea mai importanta masa e la pranz...
aaa si apropo cine e Alina Ilie?
parerea mea,e mai bine sa fie la pranz mancarica gatita si seara ceva usor....ptr ca cea mai importanta masa e la pranz...
aaa si apropo cine e Alina Ilie?
Vizitato- Vizitator
=)) genial, mi.ai facut ziua mai frumoasa- ai hranit fiara din mine mi.e sete de sangeeee muhahaha!!!
mda...m.a batut soarele in cap...
domnu' coci io as veni ca si organizator(alina ilie vine?)
mda...m.a batut soarele in cap...
domnu' coci io as veni ca si organizator(alina ilie vine?)
Constantin a scris:Vremurile extreme cer soluții extreme.
Pe aceasta cale dezgropam cea mai extrema dintre tradițiile Onestin
Tabăra de Supraviețuire
Mai dura, mai periculoasa, mai înfometată și mai amuzanta decât oricând.
Așteptam înscrieri!
Program sprijinit de Guvernul României ...
Vizitato- Vizitator
Doresc sa particip eu cu fratele meu.
Pune pe lista Craciun Andreea si Craciun Dragos.....Acuma mai ramana sa ii convingem pe parinti
Doamne ajuta!
Pune pe lista Craciun Andreea si Craciun Dragos.....Acuma mai ramana sa ii convingem pe parinti
Doamne ajuta!
Vizitato- Vizitator
Cei 28 de participanti se vor distribui in urma unei extrageri in echipe de cate 4, fiecarei echipe revenindu-i un team leader.
Staff-ul va fi compus din membrii cu drepturi depline ale Asociatiei, persoane care doresc sa se implice in organizare si care pe parcursul activitatii vor sustine in functie de capacitate, mici training-uri si prezentari la sfarsitul zilei de activitate.
Aprovizionarea cu apa si mentinerea in stare de functionare a taberei revine participantilor, staff-ul se va ocupa exclusiv de aprovizionarea cu mancare, distribuirea acesteia, organizarea activitatilor, pastrarea „ordinii si disciplinei”.
Activitatile in functie de profil vor fi pe echipe individuale sau de grup. La inceputul fiecarei zile se va face un concurs (care vizeaza aptitudini ca memoria, atentia distributiva, viteza de reactie, imaginatia etc.). Castigatorul va primi o portiune lacunara din ghidul supravietuitorului despre activitatile zilei respective in care vor fi cateva indicii care ii vor usura sarcina zilei respective. Ultima echipa din concurs va lupta in handicap. Handicapul se va extrage la tombola (fie legati la ochi, la maini, intre ei etc.).
Totodata team-leaderi vor putea extrage din Ghiozdanul Supravietuitorului un numar egal de articole foarte folositoare pe care ulterior le vor putea folosi ca troc pentru ajutor, sau alte beneficii (exemplu: secure, cutite, franghie, lanterna etc.)
Staff-ul va desemna 3 persoane care se vor ocupa de jurizare. Fiecare activitate are un numar de puncte.
La final echipa cu cele mai multe puncte va primi acces in Cortul Abundentei.
Staff-ul va fi compus din membrii cu drepturi depline ale Asociatiei, persoane care doresc sa se implice in organizare si care pe parcursul activitatii vor sustine in functie de capacitate, mici training-uri si prezentari la sfarsitul zilei de activitate.
Aprovizionarea cu apa si mentinerea in stare de functionare a taberei revine participantilor, staff-ul se va ocupa exclusiv de aprovizionarea cu mancare, distribuirea acesteia, organizarea activitatilor, pastrarea „ordinii si disciplinei”.
Activitatile in functie de profil vor fi pe echipe individuale sau de grup. La inceputul fiecarei zile se va face un concurs (care vizeaza aptitudini ca memoria, atentia distributiva, viteza de reactie, imaginatia etc.). Castigatorul va primi o portiune lacunara din ghidul supravietuitorului despre activitatile zilei respective in care vor fi cateva indicii care ii vor usura sarcina zilei respective. Ultima echipa din concurs va lupta in handicap. Handicapul se va extrage la tombola (fie legati la ochi, la maini, intre ei etc.).
Totodata team-leaderi vor putea extrage din Ghiozdanul Supravietuitorului un numar egal de articole foarte folositoare pe care ulterior le vor putea folosi ca troc pentru ajutor, sau alte beneficii (exemplu: secure, cutite, franghie, lanterna etc.)
Staff-ul va desemna 3 persoane care se vor ocupa de jurizare. Fiecare activitate are un numar de puncte.
La final echipa cu cele mai multe puncte va primi acces in Cortul Abundentei.
Constantin- Membru Junior
- Numarul mesajelor : 151
Data de inscriere : 01/08/2009
Varsta : 38
Localizare : Onesti
invadez si topicu asta, eu nush dak o sa pot sa vin, cam la jumatatea lui august am inteles k e. S-ar putea sa va salut din tara lupoaicei cu 6 sani pe vremea aia, nush exact. orikum mai urmaresc discutiile si o dak e ma bag. Grataristul din mine ar fortza o astfel de tabara, am mai fost, stiu cum e.
Vizitato- Vizitator
Daca iau carnetul vin si eu.
Andrei Tureac- Membru Senior
- Numarul mesajelor : 722
Data de inscriere : 18/06/2009
Varsta : 32
Re :
Constantin aia cu securitatea suna ca pe vremea comunismului =))) dragi tovarasi,securitatea vegheaza!!!
hai omega ca noi rezistam :))) nu stiu cum ai sa rezisti tu fara dya daca nu o iei
hai omega ca noi rezistam :))) nu stiu cum ai sa rezisti tu fara dya daca nu o iei
Vizitato- Vizitator
Ca intotdeauna, securitatea domneste peste tot )))ONESTIN a scris:AAAAAAAAAAAAA, sa nu uitati ca cel mai periculos , daca vine e Padre!
AAAAAAAAAAAAA, sa nu uitati ca cel mai periculos, daca vine e Padre!
Ultima editare efectuata de catre ONESTIN in Lun Mai 17, 2010 8:36 pm, editata de 1 ori
eu vin....si tocmai pt k am inceput sa te cunosc si km stiu ce-ti poate bate capul...de aceea cea mai vesela saptamana va fi cu siguranta dar cea mai gustoasa masa si cel mai bun somn....nu prea cred:)))......ma km sperie...dar vin...pt k n-am facut armata...si vreau sa-i arat lu tata k rezist...si in acelasi timp sa-mi dovedesc mie insumi k armata kre m-ia facuto tata in toti cei 18 ani a meritat:)....deci voi supravetui...sper....in fn...succes...sa ne tii la curent...
Pana acum e stabilit un schelet al programului.
Un fel de pilot.
Multumesc pe aceasta cale Alinei Ilie care ma sprijina cu comentarii acide si un maxim spirit critic.
Am sa fac in continuare urmatoarele precizari:
1. NU COSTA MILIARDE! - garantat mai putini bani decat cheltuiti intr-o saptamana stand acasa si tinand deschis calculatorul ala care consuma 200 W/h
2. NU VETI FACE FOAMEA! - multi se tem ca ii vom infometa. Momentan ne straduim sa gasim chiar un bucatar. Mancarea va fi atat sub forma de conserve, evident din principiul perisabilitatii sunt foarte bune mai ales ca nu vom fi aproape de oras, cat si mancare gatita la traditionalul ceaun de familie numeroasa.
3. NU SCHINGIUIM, NU TRAGEM PE ROATA, NU TORTURAM: activitatile vor fi o imbinare intre supravietuire cu lamaia pe geam (incepatori) si activitati menite sa va puna mintea la contributie, initativa si spiritul aventurier.
4. LOCATIA NU VA FI DIVULGATA (CURSANTII VOR MERGE LEGATI LA OCHI (ideea geniala a Alinei).
Pentru cei care au avut ocazia sa ma cunoasca mai in amanunt, stiu cam ce imi poate capul . Deci e de venit. Asteptam doritori .
In prealabil vom face 2 drumetii de pregatire de cate o noapte.
Va garantez ca pe parcursul programului veti avea:
- cel mai odihnitor somn al vietii voastre
- cea mai gustoasa masa
- cea mai vesela saptamana
Un fel de pilot.
Multumesc pe aceasta cale Alinei Ilie care ma sprijina cu comentarii acide si un maxim spirit critic.
Am sa fac in continuare urmatoarele precizari:
1. NU COSTA MILIARDE! - garantat mai putini bani decat cheltuiti intr-o saptamana stand acasa si tinand deschis calculatorul ala care consuma 200 W/h
2. NU VETI FACE FOAMEA! - multi se tem ca ii vom infometa. Momentan ne straduim sa gasim chiar un bucatar. Mancarea va fi atat sub forma de conserve, evident din principiul perisabilitatii sunt foarte bune mai ales ca nu vom fi aproape de oras, cat si mancare gatita la traditionalul ceaun de familie numeroasa.
3. NU SCHINGIUIM, NU TRAGEM PE ROATA, NU TORTURAM: activitatile vor fi o imbinare intre supravietuire cu lamaia pe geam (incepatori) si activitati menite sa va puna mintea la contributie, initativa si spiritul aventurier.
4. LOCATIA NU VA FI DIVULGATA (CURSANTII VOR MERGE LEGATI LA OCHI (ideea geniala a Alinei).
Pentru cei care au avut ocazia sa ma cunoasca mai in amanunt, stiu cam ce imi poate capul . Deci e de venit. Asteptam doritori .
In prealabil vom face 2 drumetii de pregatire de cate o noapte.
Va garantez ca pe parcursul programului veti avea:
- cel mai odihnitor somn al vietii voastre
- cea mai gustoasa masa
- cea mai vesela saptamana
Dak am liber (si la cum pare situatia actuala se pare ca voi avea) imi doresc sa vin si eu ... n-am participat pana acum din pacate
Vizitato- Vizitator
Re :
eu vin (daca nu ma calca o masina chestii de genu :)) ) ca cursat nu organizator
Vizitato- Vizitator
Se cauta staff pentru a lucra si a face parte din organizare. Cei care sunt in staff nu vor avea acelasi program cu cursantii asa ca ... ganditi-va bine...
Se lucreaza asiduu la program.
Exclus grataristilor si bautorilor de bere la umbra.
Activitati pe tot parcursul taberei...
Exclus grataristilor si bautorilor de bere la umbra.
Activitati pe tot parcursul taberei...
mda..si eu sunt in aceeasi situatie ca edy..pate vin daca e pe la mijlocul lui august..desi cine stie, daca se amana bacul.. poate abia atunci o sa-l dam.. groaznic
Vizitato- Vizitator
Eu vin. Tabara de supravietuire a fost singura experienta oferita de onestin in care nu am participat si de data asta nu scapa asa de usor...
Sper sa ajut la suferinta voastra ops adica la supravietuirea voastra...
Sper sa ajut la suferinta voastra ops adica la supravietuirea voastra...
Vizitato- Vizitator
realizez ca nu e maine, dar pana la jumatatea lui august sunt 3 luni. ma asteptam sa fie totusi mai devreme.
daca e asa, vin.
daca e asa, vin.
Vizitato- Vizitator
realizezi ca n-o sa fie maine, nu? )) Probabil la jumatatea lui August, sa se termine cu admiterile
Distractie placuta...din pacate nu sunt disponibil decat din august
Vizitato- Vizitator
Teambuilding in Boscheți
Vremurile extreme cer soluții extreme.
Tabăra de Supraviețuire
INSCRIERI LUNI 9 AUGUST ORA 19.00 LA SEDIUL DE CAMPANIE. INSCRIERILE SUNT DESCHISE TUTUROR DORITORILOR, PRIORITATE AU CEI CARE SUNT MEMBRI AI ASOCIATIEI
Tabăra de Supraviețuire
INSCRIERI LUNI 9 AUGUST ORA 19.00 LA SEDIUL DE CAMPANIE. INSCRIERILE SUNT DESCHISE TUTUROR DORITORILOR, PRIORITATE AU CEI CARE SUNT MEMBRI AI ASOCIATIEI
Ultima editare efectuata de catre Constantin in Sam Aug 07, 2010 9:57 am, editata de 1 ori
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Subiecte similare
» Teambuilding in Boscheti - Imprumuturi
» Teambuilding in Boscheti - Detalii tehnice
» Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa....
» Teambuilding in Boscheti - Detalii tehnice
» Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa....
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Oct 23, 2012 11:55 am Scris de OanaManea
» Curatenie pe forum!
Joi Mai 03, 2012 3:26 pm Scris de Cristina Radulescu
» Onestin preda stafeta!
Mar Ian 10, 2012 10:31 pm Scris de ONESTIN
» Onestin la Noaptea Bibliotecilor !
Joi Oct 20, 2011 6:28 pm Scris de OanaManea
» Orar Cursuri
Mar Oct 11, 2011 8:11 pm Scris de Emilia Manea