Asociatia de Tineret ONESTIN
Fii ONESTIN, nu fii INDIFERENT! IMPLICA-TE!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Fii ONESTIN, nu fii INDIFERENT! IMPLICA-TE!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» Program activităţi
Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa.... EmptyMar Oct 23, 2012 11:55 am Scris de OanaManea

» Curatenie pe forum!
Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa.... EmptyJoi Mai 03, 2012 3:26 pm Scris de Cristina Radulescu

» Onestin preda stafeta!
Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa.... EmptyMar Ian 10, 2012 10:31 pm Scris de ONESTIN

» Onestin la Noaptea Bibliotecilor !
Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa.... EmptyJoi Oct 20, 2011 6:28 pm Scris de OanaManea

» Orar Cursuri
Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa.... EmptyMar Oct 11, 2011 8:11 pm Scris de Emilia Manea

» COR de Colinde - Comunicare si debate
Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa.... EmptyLun Oct 10, 2011 8:33 am Scris de ONESTIN

» Propunere program de activitati 2011-2012
Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa.... EmptyLun Oct 10, 2011 8:32 am Scris de ONESTIN

» Activitate sportiva - sambata de la ora 14
Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa.... EmptyDum Oct 02, 2011 10:38 am Scris de Emilia Manea

» Traseu Bike Team Onestin
Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa.... EmptyVin Sept 30, 2011 8:21 pm Scris de Ionut Moraru

Curatenie pe forum!

Mier Iun 15, 2011 8:45 am Scris de ONESTIN

S-a facut ceva curatenie pe forum, fata de cei inscrisi accidental, de moment sau care nu au mai vizitat ori nu au postat ceva coerent pe forum si mai ales care nu au mai raspuns de mult timp la activitatile Asociatiei!

Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …

[ Lectura completa ]

Comentarii: 7

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa....

+5
Denisa Doba
gghioc
Constantin
OanaManea
ONESTIN
9 participanți

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

In jos

Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa.... Empty Re: Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa....

Mesaj  Vizitato Sam Sept 04, 2010 8:14 am

mai, deci nu va mai inteleg pe niciunul
in primul rand nu a fost nici o cearta
si totul a inceput prin exagerarea celor care "au dat peste nas "certaretilor""
deci ati exagerat cu totii ! cititi putin de unde a scris george prima data si pana unde a scris coci ultima data, vi se pare un subiect pentru atata scandal? Question Exclamation
eu zic sa va calmati cu toti si sa incheiem orice discutie pe tema asta, gata!
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa.... Empty Re: Vesti de prin boscheti, adica din tabara de supravietuire ! Pentru cei de acasa....

Mesaj  Constantin Dum Aug 29, 2010 9:20 pm

George a spus anumite lucruri pe care le aprob. Era si limpede ca vor exista persoane care nu se vor supune regulilor, persoane care vin vesnic la misto-uri si poante de grupa mare. Cat despre Andreea, ea a avut probleme de cand a venit, si a discutat cu mine de ele. Nu are rost sa batem apa in piua pe niste cazuri izolate sau pe comportamente demne de tabara de grobieni de peste drum. Amintiti-va de ceea ce ati invatat si de cum ati putut fi o echipa. Cineva totusi se bazeaza ca sunteti in spate sa ii prindeti, nu sa va feriti.
Oameni de genul au existat si vor exista cu mult dupa ce vom deveni hrana pentru rame, voi vedeti-va de ale voastre si totul va fi bine Smile
Constantin
Constantin
Membru Junior
Membru Junior

Numarul mesajelor : 151
Data de inscriere : 01/08/2009
Varsta : 38
Localizare : Onesti

Sus In jos

Mesaj  Emilia Manea Dum Aug 29, 2010 5:07 pm

Si pe mine ma uimeste cele ce le citesc la post-urile cu pricina!
Pe bune acum.. CE E CU NOI!?
In tabara ne intelegeam asa de bine. Acum, este adevarat ca nu poti sa te intelegi bine cu toti, dar asta nu inseamna ca nu poti incerca.
Noi nu suntem in competitie unii cu altii, din contra, noi suntem aici ca sa ne ajutam reciproc.
Cand toata lumea credea ca am avansat, ca am mai facut un pas inainte, de ce trebuie sa ne intoarcem 2 inapoi??
Hei! Lumea e chiar frumoasa, la ONESTIN am venit cu acelas scop, din motive mai mult sau mai putin asemanatoare, dar toti avem macar un lucru in comun.
Hai sa nu uitam ca suntem OAMENI mai intai de toate, nu monstrii cu infatisare de om.
Sad
Adda are dreptate, sunt momente care nu se vor intoarce NICIODATA! De ce sa nu profitam de ele.. acum cat le avem?
Like a Star @ heaven
Va iubeste,
un copil!
I love you I love you I love you
Emilia Manea
Emilia Manea
Veteran
Veteran

Numarul mesajelor : 1156
Data de inscriere : 17/06/2009
Varsta : 31

http://penori.wordpress.com

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Dum Aug 29, 2010 3:21 pm

Ce e cu voi? In loc sa va uneasca tabara si alte activitati mai tare va ofera un imbold pt cearta? Nu vreau sa par lup moralist, dar am vazut si la alte subiecte replici de genul "nu o sa imi mai spun parerea" sau "o sa iau o pauza de la postat". Nu sunteti colegi ca la scoala de voie de nevoie, se presupune ca sunteti prieteni, sau macar ca va aveti bine unii cu altii, asa ca va rog purtati-va ca atare. E loc aici pt toata lumea si, mai ales, forumul NU e pt certuri puerile si replici taioase, propun ca daca avem probleme intre noi sa ne dam un rrrrring si sa ne spunem ce avem pe suflet, nu vad sensul ca Padre sau alte persoane care merita ceva mai mult respect sa vada cum ne porcaim noi, copii fara prea multa minte ce suntem. Ce ziceti?
Si inca ceva. Nu va imaginati cat mi-as dori sa mai am un an/doi de stat pe aici, cum aveti voi. Profitati intr-un mod constructiv! Smile
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Cristina Radulescu Dum Aug 29, 2010 2:39 pm

nu e nevoie sa spui ca nu iti vei mai da cu parerea niciodata...........aici (pe forum)e nevoie de parerea tuturor...daca andreea s-a simtit cu musca pe caciula e vina ei
Cristina Radulescu
Cristina Radulescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 725
Data de inscriere : 08/07/2009
Varsta : 28
Localizare : unde te astepti mai putin

Sus In jos

Mesaj  George.Vlad Dum Aug 29, 2010 11:33 am

de ce toata lumea crede ca ne-am certat? eu am postat impresia si opinia mea despre tabara(cred ca am voie nu?), daca andreea a inceput sa zica ca n-am dreptate si nu stiu ce Bravo ei, numai ca nu mai spune-ti faptul ca ma cert atunci cand lumea se ia de mine cand sunt sincer, si cu ocazia asta PROMIT de acum incolo ca nu o sa imi mai dau parerea si nu voi mai posta impresii DE-ALE MELE ca sa se simta toata lumea bine
George.Vlad
George.Vlad
Membru
Membru

Numarul mesajelor : 280
Data de inscriere : 27/06/2009

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Aug 27, 2010 3:12 pm

sunt de acord cu george dar si coci are dreptate nu are rost sa ne certam pt cateva nimicuri mai ales dupa ce neam simtit asa bn impreuna in tabara
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mier Aug 25, 2010 7:20 pm

Dupa atata timp de la revenirea la civilizatie mi-a venit inspiratia si am reusit sa-mi pun in ordine ideile. Pentru mine aceasta experieta a fost una minunata prin faptul ca am reusit sa cunosc persoane noi, sa leg prietenii care sper sa reziste multi ani, si am invatat sa apreciez ce mi se da si mai ales sa-mi pese si de ceilalti si nu doar de mine.
Pot spune ca pentru mine experienta cu ursul a fost cea mai amuzanta pentru ca imi aduc aminte ca Ioana C. tragea de mine in somn si imi zicea: "Ioana e ursul" "Ioana e un caine mancat pe jumatate" Iar in mintea mea aparea imaginea unui caine cu 2 picioare ce se plimba prin tabara lol!
Cand ne-am ratacit pe munte recunoasc ca mi-a fost destul de frica, incat l-am strans pe Laurentiu atat de tare ca nu isi mai simtea mana..dar a supravietuit
Baietii de la Refugiu au fost geniali cu chitarile si nu numai ( "Popelu hai imparte-ne")
Mancarea a fost delicioasa (iar asta vine din partea unei persoane care uraste cartofii si da, mi s-a parut cea mai buna mancare pe care am mancat-o)
Imi cer scuze celor care mi-au suportat nervii si oboseala si celor la care am tipat cu sau fara motiv.

Nu-mi ramane sa spun decat ca ma bucur ca fac parte din Onestin, poate cel mai bun lucru care mi s-a intamplat pana in prezent cheers cheers cheers
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Constantin Mier Aug 25, 2010 8:26 am

Se vede cine nu a fost in tabara, sau a fost, dar pentru bronzat si nu pentru teambuilding. Sper ca ati retinut macar putin din cat m-am strofocat sa va prezint. Discutiile de genul acesta sunt vaicareli si boceala de copii mici. Imi stric tot elanul cand vad comportamente de genul, mai ales cand stiti clar fiecare cum v-ati comportat la micul dejun cel de taina.
Constantin
Constantin
Membru Junior
Membru Junior

Sus In jos

Mesaj  Cristina Radulescu Mier Aug 25, 2010 7:26 am

nici mie nu mi s-ar fi parut corect ca ea sa manance inainte.si daca as fi fost in locul ei , chiar daca ma durea stomacul mi-ar fi fost putin asa sa manac inaintea altora.................si nu cred ca daca mai astepta putin murea.................da inf de'acu faptu'i consumat
Cristina Radulescu
Cristina Radulescu
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mier Aug 25, 2010 5:49 am

Stiu ce stiu Elena!Serios nu mai are rost sa vorbim despre asta!
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mar Aug 24, 2010 9:38 pm

cred ca aceste discutii/reprosuri trebuie purtate fata in fata. Andreea, simt ca te agiti cu un motiv anume...te simteai vizata? george nu a dat nume, faptul ca te.ai simtit cu musca pe caciula spune ceva. ce spui despre asta? as vrea sa vad si alti nemultumiti. "reprosurile"astea sunt constructive.
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mar Aug 24, 2010 8:26 pm

NUuu..DOamne fereste!!!Ne dadeau mancare...Dar odata a intarziat si eu luasem pastila dimineatza si ma rodea pe stomac si vorbisem cu coci ca nu mai pot si trebuie sa mananc ceva ca sa imi treaca durerea,ca era ingrozitoare!Si probabil Lui George asta nu i-a convenit!Ca eu mancasem o felie de paine cu marmelada....Sincer ma durea stomacul!
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mar Aug 24, 2010 8:21 pm

pai si nu ne dadeau de mancare dimineata ? sau de ce te simteai rau ??
din cate imi aduc aminte.. mancam chiar bine dimineata ...
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Mar Aug 24, 2010 8:19 pm

George.Vlad a scris:mai bine o sa zic ce NU mi-a placut:
-nu m-a placut ca unele persoane(nu dau nume) si-au inventat boli si scz ptr kre sa fie in centru atentiei sau sa inceapa sa faca chesti impotriva regulilor(sa manance inainte k toata lumea sa se aseze la masa)

George poate acele persoane chiar se simteau rau si poate chiar aveau nevoie urgenta sa manance.Nu cred ca e cazul sa fim atat de ipocriti incat sa ii reprosam acelei persoane asta!!!PENTRU ca,cunosc multe persoane care daca nu mananca dimineata se simt rau toata ziua. ex:Eu
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  George.Vlad Lun Aug 23, 2010 9:27 pm

mai bine o sa zic ce NU mi-a placut:
-nu m-a placut ca unele persoane(nu dau nume) si-au inventat boli si scz ptr kre sa fie in centru atentiei sau sa inceapa sa faca chesti impotriva regulilor(sa manance inainte k toata lumea sa se aseze la masa)
-in primele doua zile (doar atat) am observat k la micu dejun, conservele erau "rezevate" -o conserva la o persoana(si erau 3-4 conserve)...dupa aceea s-a corectat si s-au impartit conservele frateste(o conserva la 3-4 persoane)
-uni "oaspeti" si-au batut joc de munca noastra si de regulament(din nou, nu dau nume)
-persoanele care au zis NU, de la inceputul zilei knd au auzit de activitatea zilei
-persoanele care au comentat in legatura cu reguli(dupa parerea mea, eu cred ca regulile au fost clare si......au fost postate de mai mult timp, deci fara nici o scuza)
-persoane care nu lasa oameni sa doarma noaptea(de exemplu sa huidie ca pe stadion langa cortu unde se afla persoane care au fost traseu 10 ore)- cei care se simt un pas in fata
...in rest mi-a placut totul: oameni, echipele,mancare,activitatile,ursul(bn ultima chesti nu, da' ati prins ideea) Razz
George.Vlad
George.Vlad
Membru
Membru

Numarul mesajelor : 280
Data de inscriere : 27/06/2009

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Aug 23, 2010 6:36 pm

am mai scris odata dar nu s.a postat affraid confused
o sa incerc sa scriu inca odata cu aceiasi inspiratie
a fost superb absolut totul : de la construitul adaposturilor pana la noaptea alba (in care se auzea de la 3 incolo numai :
"- boby!
-da!
-dute d...u!
pauza de ras si linistit
-titi vreau sa iti zic ceva important!
-ia zi!
- dute d...u! Smile)))) genial) Smile)
s.a cam scris tot de ceilalti
dar ce nu s.a scris si mie mi.a placut foarte mult a fost intamplare care mi s.a intamplat doar mie:
era o dupamasa in care eram foarte obosit, tocmai terminasem o "partida de fazan intre vreo 5 oameni (care au adormit pe rand si am ramas numai eu cu daiana) ; am jucat un fazan foarte amuzant dupa Smile))) pana ne.am plictisit
dupa , mi.a venit ideea luminata de a o pune sa imi povesteasca povestile SCRISE DE EA (BRAVO!) a fost o experienta superba: ma uitam la cer in timp ce ea imi povestea si imi inchipuiam ca sunt si eu acolo in mijlocul actiunii ca toti ceilalti din poveste(foarte frumos)
iar dupa ce ea a plecat , a ramas aly langa mine care incerca sa doarma si nu putea din cauza frigului (mi s.a facut mila de el si am cedat sacul meu de dormit pentru el si atunci am avut un sentiment foarte placut pentru ca el se simtea bine, chiar daca acum mie imi era frig el era fericit si ii era bine iar asta ma incalzea I love you )
iar acum zicala : ajungi sa pretuiesti ceva dupa ce il pierzi s.a adeverit: cand am ajuns in oras in urmatoarele 30 minute am zis: vreau inapoi "acasa" !!
pentru ca aerul care ma sufoca , zgomotul, gunoaiele , cersetorii etc- toate erau ca intr.un cosmar
acum va las , noapte buna
va iubesc pe toti !!
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Aug 23, 2010 5:37 pm

Despre tabara..nici nu stiu ce sa mai spun..Smile..am citit romane pe aici..am fost una dintre persoanele care au crezut ca e tzeapa faza cu ursul si m-am culcat la loc.. lol! Adapostul nostru (al echipei verde) a fost distrus de o vaca..Sad..in capcana nu am prins niciun iepuras dar capcana e acolo inca,gata sa agate ceva..Smile)
Am primit meniuri EL GRANDE,tocanita cu salata si muraturi,gratare,torturi,inghetate,ciocolate,prajituri..(bineinteles,toate astea din imaginatia Mynei..Smile),dar asta nu inseamna ca nu am primit mancare foarte buna facuta de Ada si Elena(si cateodata alti participanti pedepsiti pentru nerespectarea legilor)..Very Happy
Totul a fost genial,pot sa spun ca vreau "acasaaaaaaa",la cea mai mare familie!
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Aug 23, 2010 5:00 pm

ia vezi ca exista undeva deasupra pozei si "download"..si o sa le ai la dimensiune normala..Smile
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Aug 23, 2010 1:41 pm

le vrem si noi ...la dimensiunea lor...ca eu leam salvat pe rand si mam trezit la sfarsit ca sunt in format foarte mic...
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Constantin Lun Aug 23, 2010 1:20 pm

Constantin
Constantin
Membru Junior
Membru Junior

Sus In jos

Mesaj  OanaManea Lun Aug 23, 2010 1:10 pm

Very Happy pana o sa plec la sediu haideti sa va povestesc si eu pe aici Wink ca toti au povestit , asa ca dc sa nu o fac si eu? ok deci...mi-a placut la nebunie la tabara, bineinteles ca in prima zi mi s-a parut o zi foarte ghinionista Mad pt ca echipa gri a avut handicap (am avut mana stanga legata) si am si pierdut o sfoara pe care Diana a castigat (de fapt nu am pierdut, sambata seara ne-a marturisit Popel ca ne-a furat sfoara Mad Mad ) si tot in ziua respectiva aveam si un cort care mirosea ingrozitor (dar din fericire am dormit cu Claudia, Ioana C si Ioana N) dar in zilele urmatoare a fost foarte bine , m-am distrat mi-a placut jocul cand trebuia sa avem incredere in echipele noastre , bineinteles ca imi era frica (imi tremurau picioare si mi-am acoperit fata cand am cazut) dar a fost super fain, si cand m-am catzarat mi-a fost cam frica, nu stiam unde sa imi pun piciorul, m-am dezichilibrat de 2 ori dar pana la urma am respirat adanc si am nimerit locul unde sa pun, si la traseu nu am avut probleme, pana cand am mers pe un drum abrut si aveam vedenii cum mi se misca pamantul sub picioarele mele, si cand ne-am urcat pe stangi imi era frica, am si alunecat si era sa cad de tot , dar noroc de Aly si Adina ca m-au prins, si toata lumea ma tzineau de mana sa nu mai cad (aww ce dragut I love you ) si nu vroiam sa ii ingrijorez pe cei care nu au vrut/nu au putu sa vina No, si pacat ca n-am facut rapelul din cauza unui sarpe care a aparut atunci (damnit Mad ) si mi-a placut ca am cantat in fiecare noapte cu ceilalti la foc What a Face (asa ca nu va speriati de vocea mea), si atunci cand a venit ursul in vizita eram eu, Popel, Claudia, Elena R, Paul, Ada si Cosmina (dar a plecat cu 10 minute mai devreme), eram cam speriata dar nu trebuia sa ma panichez, terbuia sa raman calma si asa nu pateam nimic...oricum a fost minunat in zilele acestea si va multumesc tuturor oamenilor care m-au sprinjinit si m-au aujuat....va multumesc organizatorilor pt aceasta aventura cheers cheers , le multumesc Elenei si Adei (si Paul) ca au facut mancare delicioasa, si abia astept sa mai vin in tabara de supravietuire , VA IUBESC!!
OanaManea
OanaManea
Membru
Membru

Numarul mesajelor : 240
Data de inscriere : 25/07/2010

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Lun Aug 23, 2010 12:56 pm

a fost foarte tare chiar dak a trebuit sa ne trezim la 7 aproape in fiecare dim si am facut o gramada de genofleziuni am facut catarari ,am invatat cum sa facem un adepost,cum sa construim o capcana si multe alte lucruri
de asta vreau sa le multumesc tuturor pt o saptamana pe cinste
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Ghioc Diana Lun Aug 23, 2010 11:56 am

A fost o sapatamana foarte frumoasa, una care ne-a unit si din care am avut de invatat multe lucruri.Am invatat sa am incredere in cei din jurul meu si ne-am cunoscut cu totii asa cum suntem cu adevarat.
Nu o sa mai povestesc ce s-a intamplat pe acolo pentru ca deja s-a spus. Dar vreau sa mentionez faptul ca aceasta tabara va ramane mereu in inima mea si va fi mereu speciala chiar daca vor urma si altele. Le multumesc participantilor si organizatorilor pentru lectiile de viata pe care au reusit sa mi le dea. I love you
Ghioc Diana
Ghioc Diana
Membru Junior
Membru Junior

Numarul mesajelor : 173
Data de inscriere : 05/02/2010
Varsta : 30

Sus In jos

Mesaj  Cristina Radulescu Lun Aug 23, 2010 9:48 am

imi pare rau ca nu am luat parte la toata saptamana de supravieture dar am tinut mortis sa vin in ultima seara....a fost superb , eu de mica sunt cam speriata de locurile fara civilizatie dar cu toate astea mi-am dorit sa vin macar o noapte.........Pe drum cristea imi povestea ca cica a fost ursu in locu taberei dar eu nu l-am crezut am zis ca poate face niste glume, dar s-a dovedit a fi adevarat . Ce sa zic ... am stat putin asa si am zis ca na acu ce o fi o fi......oricum a fost o noapte foarte frumoasa am ras,am cantat,am facut gratar si ne-am chinuit sa tinem focul aprins Smile ...............cateva momente pe care pot sa spun ca nu le-am trait in viata mea sunt momentele in care elene r a zis:"i-a liniste ce se aude?" atunci am inceput sa ma gandesc la tot felu de lucruri,dar ii multumesc lu dumnezeu ca am reusit sa ma mobilizez si nu m-am pierdut cu firea . a fost prima oara in care am avut ocazia sa vad cum reactionez la astfel de probleme. a fost o noapte bestiala petrecuta cu niste oameni la fel de bestiali Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
Cristina Radulescu
Cristina Radulescu
Admin
Admin

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 1 din 3 1, 2, 3  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum