Asociatia de Tineret ONESTIN
Fii ONESTIN, nu fii INDIFERENT! IMPLICA-TE!

Alăturați-vă forumului, este rapid și ușor

Fii ONESTIN, nu fii INDIFERENT! IMPLICA-TE!
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Căutare

Rezultate pe:

Rechercher Cautare avansata

Ultimele subiecte
» Program activităţi
ziua lui mariei (elena rosu sister) EmptyMar Oct 23, 2012 11:55 am Scris de OanaManea

» Curatenie pe forum!
ziua lui mariei (elena rosu sister) EmptyJoi Mai 03, 2012 3:26 pm Scris de Cristina Radulescu

» Onestin preda stafeta!
ziua lui mariei (elena rosu sister) EmptyMar Ian 10, 2012 10:31 pm Scris de ONESTIN

» Onestin la Noaptea Bibliotecilor !
ziua lui mariei (elena rosu sister) EmptyJoi Oct 20, 2011 6:28 pm Scris de OanaManea

» Orar Cursuri
ziua lui mariei (elena rosu sister) EmptyMar Oct 11, 2011 8:11 pm Scris de Emilia Manea

» COR de Colinde - Comunicare si debate
ziua lui mariei (elena rosu sister) EmptyLun Oct 10, 2011 8:33 am Scris de ONESTIN

» Propunere program de activitati 2011-2012
ziua lui mariei (elena rosu sister) EmptyLun Oct 10, 2011 8:32 am Scris de ONESTIN

» Activitate sportiva - sambata de la ora 14
ziua lui mariei (elena rosu sister) EmptyDum Oct 02, 2011 10:38 am Scris de Emilia Manea

» Traseu Bike Team Onestin
ziua lui mariei (elena rosu sister) EmptyVin Sept 30, 2011 8:21 pm Scris de Ionut Moraru

Curatenie pe forum!

Mier Iun 15, 2011 8:45 am Scris de ONESTIN

S-a facut ceva curatenie pe forum, fata de cei inscrisi accidental, de moment sau care nu au mai vizitat ori nu au postat ceva coerent pe forum si mai ales care nu au mai raspuns de mult timp la activitatile Asociatiei!

Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …

[ Lectura completa ]

Comentarii: 7

Noiembrie 2024
LunMarMierJoiVinSamDum
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Calendar Calendar

ziua lui mariei (elena rosu sister)

4 participanți

In jos

ziua lui mariei (elena rosu sister) Empty Re: ziua lui mariei (elena rosu sister)

Mesaj  Cristina Radulescu Dum Iul 11, 2010 3:28 pm

imi pare rau dar maine nu pot ajunge pt ca plec.........LA MULTI ANI MARIA!!!!!!!! cheers cheers cheers cheers cheers cheers cheers
Cristina Radulescu
Cristina Radulescu
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 725
Data de inscriere : 08/07/2009
Varsta : 28
Localizare : unde te astepti mai putin

Sus In jos

ziua lui mariei (elena rosu sister) Empty Re: ziua lui mariei (elena rosu sister)

Mesaj  Vizitato Sam Iul 10, 2010 7:23 pm

shtt...sa nu afle:)

Secret:)
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 8:35 pm

mi-ar fi placut si mie sa particip la ziua mariei,dar din pacate nu pot....
azi am vb mai mult cu ea si mi-am dat seama ca e foarte ok!! sper sa iasa ceva dragut si mai ales sper ca maria sa se bucure si sa nu afle pana luni!!
LA MULTI ANI!!!
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 7:52 pm

si si si...un tort mare de frisca...si atunci cand intra fluieram si BATAIE CU FRISCAAAA!!!
p.s.:glumeam..Razz...o sa ma gandesc si eu in noaptea asta k si asa ma plictisesc dormind..Smile)
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 7:49 pm

ok...o sa aranjam ca atunci cand intra sa o surprindem cu multe baloane si fluieratoare d'alea. apoi ...dedicatii la radio...apoi...sa facem fiecare cate o felicitare si sa scriem pe ele cate ceva dragut? apoi...il rugam pe puisorul cu numele andrei(fara tureac, doar andrei, ca se supara) sa confectioneze cu talentul sau interesant cateva chestioare dragute. ea tine la chestiutele astea...pastreaza orice fir de ata. si...si...si...s.au epuizat ideile.
help!
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 4:01 pm

scz..voiam sa zic "in al doilea rand"..
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 4:00 pm

in primul rand dam connect ul la maxim si ii facem dedicatie..Very Happy

Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 3:39 pm

hai sa cumparam baloane colorate in primul rand...Very Happy
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 3:34 pm

nu stiu

a fost doar o sugestie!!! sau cel mai bine ar fii sa ii facem noi ceva in stil onestin:)..ceva dragutz si frumos cum suntem noi cei din onestin:D
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 3:22 pm

pai ar fi a doua varianta...stoc epuizat...(daca vorbim despre acelasi parfum..)
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 3:19 pm

Eu astazi am stat putin cu ea de vorba, si mi-a spus ca ii place parfumul meu ''rare pierce''.Si ca nu a avut ocazia niciodata sa il cumpere..fie ca nu a avut destul bani ,fie ca nu mai era de cumparat..

Deci propun sa punem bani toti si sa ii cumparam parfumul asta!!!

A fost doar o propunere!Very Happy

Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 3:08 pm

(scuzati ca am doua conturi...nu stiu ce-am facut..Very Happy)
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 2:57 pm

aa...vlad mi-a placut inceputul tau..Smile)..bine,o cunosc pe maria demult..dar o sa incerc sa o ajut oricum..=))
"sinistrata!"Smile)

SEMNAT: MERLU
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 2:36 pm

cu toate ca o cunosc de multi ani pe maria,sunt si eu sunt in pana de idei...Very Happy
Dar facem noi ceva pe luni...<:-p

SEMNAT: MERLU
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 12:14 pm

si ca sa ma bag in discutie, ca altfel nu se poate Very Happy Razz chiar daca n-o sa pot participa la ziua ei ca o sa fiu plecaata deeepaaarteee, cred si eu ca ar trebui sa-i facem un cadou marca onestin Twisted Evil
eu personal am vazut-o pt prima data ieri stand pe un scaun (pe care mie mi-a fost frica sa ma asez Embarassed ) si citind o revista Smile daca ii place sa citeasca sa ne legam de asta.. sa-i scriem noi ceva scratch intai urari de bun venit etc. pt ca e noua si apoi am putea sa-i scriem o poezioara despre onestin samd. s-o invitam sa ramana in asociatie si apoi daca ne mai zice elena ce-i place (am vazut ca ziceai acolo ca nu prea stii, dar nu trebuie cine stie ce..) putem sa-i luam ceva simbolic sa-i aminteasca de noi, sau macar sa se amuze un pic.. Very Happy de ex de ziua emiliei eu, stiind ca ii plac desenele animate, i-am luat o jucarie Dexter care sa-i aminteasca in fiecare zi ca trebuie sa invete se fie copil super-smart si o linie tot cu niste desene ca sa stie ca in toate trebuie sa aiba o masura etc. I love you Laughing Cool
si se gasesc chestii dintr-astea de artizanat foarte simpatice - cum sunt gargaritele Twisted Evil (emilia stie!!)

whatever, na ca am vorbit si eu ca sa ma aflu in treaba! Smile va doresc spor la treaba.. cheers
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Vin Iul 09, 2010 5:15 am

adk cei cu mine? ai zis sa ii facem o surpriza sa ramana surprinsa Smile)
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  Vizitato Joi Iul 08, 2010 9:40 pm

multumesc , dar chiar si in cazul asta ma simt golita de idei. lipsa mea de acasa din ultimii ani isi spun cuvantul iar obiectivitatea mea in ceea ce o priveste lipseste cu desavarsire.
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj  ONESTIN Joi Iul 08, 2010 9:27 pm

Propunerea e sa nu mergem prin multe magazine si sa facem un cadou non-formal cum facem de obicei noi la OOOOOOOOOOOOOONESTIN!
ONESTIN
ONESTIN
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1652
Data de inscriere : 15/06/2009

https://onestin.all-up.com

Sus In jos

Mesaj  Emilia Manea Joi Iul 08, 2010 8:42 pm

uf.. misiune tare grea.
Noi nu prea o stim pe Maria, decat.. asa superficial.
Nu stim ce visuri are, ce ii place, ce nu ii place, care si cum e treaba in capu' ei. Ce pitici are pe creier, care ii sunt temerile.. ce ii place sa faca.
Stim doar firmituri din ea.
^O^

Cred ca am sa ma infliltrez la ea in minte Twisted Evil sa vad ce coace p'acolo. Exclamation
Nu promit ca voi face mare lucru, sper insa sa reusesc!
Emilia Manea
Emilia Manea
Veteran
Veteran

Numarul mesajelor : 1156
Data de inscriere : 17/06/2009
Varsta : 31
Localizare : Onesti

http://penori.wordpress.com

Sus In jos

ziua lui mariei (elena rosu sister) Empty ziua unuia dintre pui

Mesaj  Vizitato Joi Iul 08, 2010 8:16 pm

buna tuturor!
cu toate ca a trebuit sa ma cert cu maria, sa o alung de langa mine , sa pot scrie-vreau sa salut initiativa dienutei(iti multumesc in numele clanului rosu pentru asta). maria zice ca ar fi vazut ceva referitor la ea intr.un calculator...m.am facut ca ploua si am expediat.o.
ea inca nu are cont si nu trebuie sa aiba pana nu terminam de pus la cale ceva. asa cum am discutat si cu puisoarele, ar fi dragut sa ii facem o surpriza placuta(da, claudiu?! placuta!!) luni, pt ca atunci e ziua ei.
sa fiu sincera, o spun cu toata rusinea- dar nu am nici cea mai vaga idee despre ce as putea sa iau sau ce ar incanta-o. o sa colind magazinele intr.o pauza...intr.una din zilele astea si va transmit, ne consultam si sper sa iasa ceva bun.
nu va invit sa participati cu ceva anume, va rog doar...sa ma ajutati cu idei Smile
va imbratisez pe toti, seara faina!
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

ziua lui mariei (elena rosu sister) Empty ziua lui mariei (elena rosu sister)

Mesaj  gghioc Mier Iul 07, 2010 8:06 pm

Cu toate k marea majoritate nu o cunoasteti dar cei kre sau implicat in campania de ajutorare a sinistratilor sigur o cunosc pe maria (elena rosu sister). Si ca sa no mai lungim, luni,pe 12 iulie implineste multe veri (17), deci e ziua ei. Hai sai facem o mica surpriza si va asteptam cu propuneri, mega idei ori pe forum ori la sediu dar nu uitati, ssshhhhttttt, nu trebuie sa afle maria. la multi ani!
gghioc
gghioc
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 1117
Data de inscriere : 17/06/2009
Varsta : 33
Localizare : Romania/Bacau/Onesti

http://stisaunusti.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj  Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum