Căutare
Ultimele subiecte
Curatenie pe forum!
Mier Iun 15, 2011 8:45 am Scris de ONESTIN
S-a facut ceva curatenie pe forum, fata de cei inscrisi accidental, de moment sau care nu au mai vizitat ori nu au postat ceva coerent pe forum si mai ales care nu au mai raspuns de mult timp la activitatile Asociatiei!
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Comentarii: 7
Ziua Cosminei...
4 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Ziua Cosminei...
Daca tot urati la multi ani !
La multi ani! Si o sugestie !
Adunati la toti membrii datele de nastere( ziua de nastere) si realizati un tabel sa fie atat pe forum cat si la sediu si sa revenim la vechea traditie ca lunar sa ii sarbatorim pe membrii ONESTIN , pentru ca altfel ar fi mult prea greu, ar fi aglomeratie prea mare ! Adica sa stabilim o sambata sau vineri seara o data sau de doua ori pe luna in apropierea celor mai multe zile de nastere si sa fim un pic mai pregatiti pentru asta !
Astept initiativa si omul care se va ocupa !
Padre , revenit in forta!
La multi ani! Si o sugestie !
Adunati la toti membrii datele de nastere( ziua de nastere) si realizati un tabel sa fie atat pe forum cat si la sediu si sa revenim la vechea traditie ca lunar sa ii sarbatorim pe membrii ONESTIN , pentru ca altfel ar fi mult prea greu, ar fi aglomeratie prea mare ! Adica sa stabilim o sambata sau vineri seara o data sau de doua ori pe luna in apropierea celor mai multe zile de nastere si sa fim un pic mai pregatiti pentru asta !
Astept initiativa si omul care se va ocupa !
Padre , revenit in forta!
la multi ani cosmina!
P.S. : a fost ceea mai tare si amuzanta petrecere d la onestin din cate am vazut EU (atat la sediu cat si la george in incinta cand am fost sa ii recrutam pe george ,aly si alex m. ) ) ) ) ) )
P.S. : a fost ceea mai tare si amuzanta petrecere d la onestin din cate am vazut EU (atat la sediu cat si la george in incinta cand am fost sa ii recrutam pe george ,aly si alex m. ) ) ) ) ) )
Vizitato- Vizitator
La multi ani Cosmina....IMi pare rau ca nu am putut ajunge la ziua ta!:*:*
Vizitato- Vizitator
La multi aaaani ><...si imi pare rau ca nu voi putea ajunge la 3..dar daca petrecerea continua pana mai tz poate ajung. Pipuci si sa ai parte de tot ce iti doresti
Vizitato- Vizitator
La multi ani cosmina nu stiu daca pot ajunge dar voi incerca
Sa cresti mare si sa te vedem la anu la mojorat
Sa cresti mare si sa te vedem la anu la mojorat
Vizitato- Vizitator
La multi ani Cosmina!!.Imi pare rau dar nu pot ajunge ...Distractie placuta si sa ai tot ce iti doresti!! Te-am pupat dulce!!
Vizitato- Vizitator
LA MULTI ANI COSMINA SA NE TREIESTII
OanaManea- Membru
- Numarul mesajelor : 240
Data de inscriere : 25/07/2010
Varsta : 28
Localizare : Onesti
multumim merlu pt informatii...la multi ani cosmina...sa ne traiesti...:*:*:*:X:X:x
Ziua Cosminei...
Salutare tuturor! maine este ziua Cosminei si va invita la sediu la ora 15:00...da de baut,de mancat,ca doar face 17 ani...imi pare rau ca nu voi putea fi prezenta asa ca va urez distractie placuta!
Si LA MULTI ANI de pe acum!....><
Si LA MULTI ANI de pe acum!....><
Vizitato- Vizitator
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Oct 23, 2012 11:55 am Scris de OanaManea
» Curatenie pe forum!
Joi Mai 03, 2012 3:26 pm Scris de Cristina Radulescu
» Onestin preda stafeta!
Mar Ian 10, 2012 10:31 pm Scris de ONESTIN
» Onestin la Noaptea Bibliotecilor !