Căutare
Ultimele subiecte
Curatenie pe forum!
Mier Iun 15, 2011 8:45 am Scris de ONESTIN
S-a facut ceva curatenie pe forum, fata de cei inscrisi accidental, de moment sau care nu au mai vizitat ori nu au postat ceva coerent pe forum si mai ales care nu au mai raspuns de mult timp la activitatile Asociatiei!
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Comentarii: 7
Mini-concert editia a II-a
4 participanți
Pagina 1 din 1
Re: Mini-concert editia a II-a
E valabila aceeasi regula ca prima data. Nu postati nimic aici, tocmai pentru ca cei ce intra sa vada link-ul imediat
Pentru pozele de la festival si din grill, click pe link!
http://dl.transfer.ro/grill_2-transfer_ro-31aug-fe1fc8.rar
Pentru pozele de la festival si din grill, click pe link!
http://dl.transfer.ro/grill_2-transfer_ro-31aug-fe1fc8.rar
Vizitato- Vizitator
Astazi am facut rost de poze. Maine voi lasa aici un link de unde sa le ia fiecare. Am incercat sa le urc acum, dar dureaza 3 ore. Le voi urca pe transfer.ro maine dimineata, si voi lasa link-ul de descarcare aici. Anuntati si pe cei care intra mai rar pe forum, sa stie.
E vorba despre pozele de duminica seara (serbarea campeneasca cu nume de bere) dar si de joi, de la al doilea recital in grill.
E vorba despre pozele de duminica seara (serbarea campeneasca cu nume de bere) dar si de joi, de la al doilea recital in grill.
Vizitato- Vizitator
Poate ceva poze, ori filmari pe youtube , pentru cei ce nu au voie prin gril-uri si nu numai!
Andreea Craciun a scris:A fost frumos!Felicitari Tzitzi,bobo,CoCi si cei care au mai cantat.Imi pare bine ca am participat la acest eveniment.
SUPERB!!!!
andreea, draga, la paste o sa dai multi mielusei. incurci numele rau...bobi il cheama pe cel care canta fain si se stramba cand face asta
in alta ordine de idei, a fost la inaltime,asa cum ma asteptam sa fie atunci cand onestinul si refugiu se intalnesc. la mai multe!
Vizitato- Vizitator
Au fost foarte tari baietii... e a doua editie si ne-au uimit...
Bravo baieti...
Imi pare rau daca nu se vede bine, dar e filmare de pe telefonul meu...
Bravo baieti...
Imi pare rau daca nu se vede bine, dar e filmare de pe telefonul meu...
Vizitato- Vizitator
ca deobicei baietzi , ati fost extraordinari!...God!...abia astept sa mai faceti alt concert :X!
OanaManea- Membru
- Numarul mesajelor : 240
Data de inscriere : 25/07/2010
Varsta : 28
Localizare : Onesti
A fost frumos tare! distractie, galagie, muzica buna, toti prietenii la gramada.. ce ne mai trebuia?
Bravo baieti!
Poate ne vedem din nou peste 2 saptamani!
Bravo baieti!
Poate ne vedem din nou peste 2 saptamani!
A fost frumos!Felicitari Tzitzi,bobo,CoCi si cei care au mai cantat.Imi pare bine ca am participat la acest eveniment.
SUPERB!!!!
SUPERB!!!!
Vizitato- Vizitator
dupa un scurt joc de volei, mi-ar prinde bine niste muzica folk...ne vedem acolo dragii mei
OanaManea- Membru
Da,sincer abia astept sa merg si eu.Sa ascult minunatele melodii pe care ni le vor canta Tzitzi si Popel.Si ai dreptate Oana...Ma disperau veciniii din tabara cu melodiile lor de 10 bani!
Vizitato- Vizitator
yay alta editie ! cand am auzit de la Tzitzi si de la Popel m-a bucurat, ca eu chiar vreau sa mai merg si sa incant urechile mele cu muzica adevarata ( nu cu manelele de la "vecinii" din tabara)
OanaManea- Membru
poi onestinul defapt organizeaza....noi am venit cu ideea, noi am vb, noi neam interesat, noi venim cu o parte din aparatura, noi venim cu principala voce (Tzitzi)...sar putea sa facem de aceasta data si niste afise...
Adica participa si Onestinul cumva? Avem vreo implicare sau e independent si noi suntem in public?
Mini-concert editia a II-a
Locul: Grill sus in mall
Data: joi, 26.08.2010
Ora: 19:30
Ne canta si ne incanta:
-Tzitzi (onestin)
-Refugiul
-Potential
-Bancuri (onestin)
-Publicul
Costul biletului: NU EXISTA. E GRATIS )
Va asteptam si de aceasta data cu mare drag, cu mai multa dorinta de a canta cu noi si a face consumatie )
P.S. Nu veni singur. Prietenii tai sunt bine veniti. Asa ca da zvon in tara
Multumesc
Data: joi, 26.08.2010
Ora: 19:30
Ne canta si ne incanta:
-Tzitzi (onestin)
-Refugiul
-Potential
-Bancuri (onestin)
-Publicul
Costul biletului: NU EXISTA. E GRATIS )
Va asteptam si de aceasta data cu mare drag, cu mai multa dorinta de a canta cu noi si a face consumatie )
P.S. Nu veni singur. Prietenii tai sunt bine veniti. Asa ca da zvon in tara
Multumesc
Ultima editare efectuata de catre gghioc in Mar Aug 24, 2010 8:39 am, editata de 1 ori
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Oct 23, 2012 11:55 am Scris de OanaManea
» Curatenie pe forum!
Joi Mai 03, 2012 3:26 pm Scris de Cristina Radulescu
» Onestin preda stafeta!
Mar Ian 10, 2012 10:31 pm Scris de ONESTIN
» Onestin la Noaptea Bibliotecilor !
Joi Oct 20, 2011 6:28 pm Scris de OanaManea
» Orar Cursuri
Mar Oct 11, 2011 8:11 pm Scris de Emilia Manea