Căutare
Ultimele subiecte
Curatenie pe forum!
Mier Iun 15, 2011 8:45 am Scris de ONESTIN
S-a facut ceva curatenie pe forum, fata de cei inscrisi accidental, de moment sau care nu au mai vizitat ori nu au postat ceva coerent pe forum si mai ales care nu au mai raspuns de mult timp la activitatile Asociatiei!
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Comentarii: 7
concert tzitzi
5 participanți
Pagina 1 din 1
Re: concert tzitzi
Adevarul e ca a fost superb! Eu sincer as mai vrea sa mai particip la astfel de concerte!
Vizitato- Vizitator
nu am fost la concert si imi pare rau...dar am ascultat o melodie foarte frumoasa(m-a impresionat) compusa de tzitzi(cand voi fi mort)....tzitzi e o meldoie foarte frumoasa.bravo /suntem mandri de tine
Cristina Radulescu- Admin
- Numarul mesajelor : 725
Data de inscriere : 08/07/2009
Varsta : 28
Localizare : unde te astepti mai putin
Foarte frumos a fost o atmosfera foarte placuta.
La cat mai multe !!
La cat mai multe !!
Ghioc Diana- Membru Junior
- Numarul mesajelor : 173
Data de inscriere : 05/02/2010
Varsta : 30
Localizare : Onesti
Si mie mi-a placut, baietii astia is de luat in tabara sa ne incante in fiecare seara, in jurul focului cu nitica muzica! :X
aha, a fost super, bv si pt tzitzi si toti care au cantat, si pt cei care s-au implicat (care au dat telefoane la patroni cand mai aveau inca nu stiu cate pe cap si etc.), pt cei care i-au sustinut pe cantaretii nostri, care au intretinut atmosfera etc. :X >< chiar mi-a fost ciuda ca n-am stat la tot, dar oricum a fost f f tare.. :X ><
Vizitato- Vizitator
a fost cel mai tare concert la care am fost de multumit numi multumiti mie....multumitii lui tzitzi si celor care au mai cantat cu el.... si sefului din grill care nea primit acolo si care sper sa ne mai primeasca....la personalul de acolo lea placut foarte mult... miau promis co sa zica sefului numai de bine despre noi si sa ne mai invite...tineti pumniii si va multumesc eu tutror care ati venit si ati facut show alaturi de cantaretii nostriii... multumesc k ati acceptat invitatia mea :*
multumim de invitatie omega... daca mai sunt concerte de la Onestin sa ne anunti...
Vizitato- Vizitator
multumim omega pentru invitatie sa stii, chiar mi-a placut la concert a fost foarte tare...cand o sa mai fie concert sa ne anunti
OanaManea- Membru
- Numarul mesajelor : 240
Data de inscriere : 25/07/2010
Varsta : 28
Localizare : Onesti
concert tzitzi
joi, 12.08.2010, ora 19.30 in grill sus va asteptam pe toti onestiniii cu prietenii vostrii sa-l aplaudam pe tzitzi si pe cei de la refugiu. Multumesc... Vreau sa fim multi... intrare obligatorie si gratis )
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Oct 23, 2012 11:55 am Scris de OanaManea
» Curatenie pe forum!
Joi Mai 03, 2012 3:26 pm Scris de Cristina Radulescu
» Onestin preda stafeta!
Mar Ian 10, 2012 10:31 pm Scris de ONESTIN
» Onestin la Noaptea Bibliotecilor !
Joi Oct 20, 2011 6:28 pm Scris de OanaManea
» Orar Cursuri
Mar Oct 11, 2011 8:11 pm Scris de Emilia Manea