Căutare
Ultimele subiecte
Curatenie pe forum!
Mier Iun 15, 2011 8:45 am Scris de ONESTIN
S-a facut ceva curatenie pe forum, fata de cei inscrisi accidental, de moment sau care nu au mai vizitat ori nu au postat ceva coerent pe forum si mai ales care nu au mai raspuns de mult timp la activitatile Asociatiei!
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Comentarii: 7
La multi ani!
5 participanți
Pagina 1 din 2
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Re: La multi ani!
LA multi ani pt astazi si Elenei Db.!
Sa te bucuri de frumoasa varsta pe care o ai si sa nu uiti niciodata refrenul lui Tudor Chirila "am doar 18 ani,sunt nebun, iubesc si nu am baaaani...NIMENI NU-MI STA IN DRUM" ))
have a nice day!
Sa te bucuri de frumoasa varsta pe care o ai si sa nu uiti niciodata refrenul lui Tudor Chirila "am doar 18 ani,sunt nebun, iubesc si nu am baaaani...NIMENI NU-MI STA IN DRUM" ))
have a nice day!
Vizitato- Vizitator
La multi ani, copchil drag si chel! Imi pare rau ca nu am zis la timp, dar recunosc ca am uitat, neavand timp nici sa respiram acolo
Vizitato- Vizitator
I-a placut la arogant tortul...iti zic eu!Nu ai vazut cu ce pofta il manca!!
Vizitato- Vizitator
Zdrentisor ma bucur ca ti-a placut tortul ala facut de noi...Dya si-a dat toata silinta sa iasa asa...cred ca a fost delicios..
Vizitato- Vizitator
la multi ani nebunel....sa fii iubit si sa ai mult noroc si sanatate in viata ca de restul stiu ca esti in stare sa le faci ca sa le ai :*:*:*
multumesc pentru urari. imi cer scuze daca nu am raspuns la telefon, sau pe net sau in alte parti, dar am fost sechestrat in tabara, unde am fost rupti de lume si de toate.
multumesc pentru cadou, atat pentru icoana, cat si pentru papusa cea verde
multumesc pentru cadou, atat pentru icoana, cat si pentru papusa cea verde
Vizitato- Vizitator
Si dupa ce aseara te-am sunat de cateva ori..si azi..am aflat ca nu-ti voi putea spune la multi ani personal, exact de ziua ta. Nasol..Anyway.. La muuultzi multzi ani si multe beri, multzi prieteni, multzi bani, multa sanatate si multe ce vrei tu..si sa cresti mare, dar nu foarte mare pt ca asa nu te-as putea ajunge in veci si nu in ultimul rand sa nu uiti ca intotdeauna vei fi MASCAAAAA (dar masca mea si atat!) . . Distractie placuta..sau mai bine zis, avand in vedere ca il vei citi maine..mahmureala placuta ;.
Semnat: Cineva care a ramas acasa (adica un Spiderman micut care ar fi vrut muuullt sa ajunga acolo la voi)
Semnat: Cineva care a ramas acasa (adica un Spiderman micut care ar fi vrut muuullt sa ajunga acolo la voi)
Vizitato- Vizitator
La multi ani Bagu!
Cine vrea sa ii ureze de bine lui Gabu- Bagu se poate inscrie in comando-ul ce va descinde in seara asta in tabara pentru urari si pentru ultima seara cu dezlegare la muzica la focul de tabara!
Alex presu va deplasa la locul faptei cateva tone de mici si pulpe spre disperarea tuturor ,,festivalelor,, de la Targu Ocna, Onesti si toata Valea Trotusului! .
Nu vor lipsi nici gratarele, sucul si berea la cana electorala ( evident ca bine portionata) !
Invitat in concert Tzitzi si cei de la Refugiu . Nu e exclus sa apara artisti consacrati si oaspeti de peste Bosfor!
Deci apelati una din persoanele ce vietuiesc in oras Alex presu, Padre sau Cristi!
Cine vrea sa ii ureze de bine lui Gabu- Bagu se poate inscrie in comando-ul ce va descinde in seara asta in tabara pentru urari si pentru ultima seara cu dezlegare la muzica la focul de tabara!
Alex presu va deplasa la locul faptei cateva tone de mici si pulpe spre disperarea tuturor ,,festivalelor,, de la Targu Ocna, Onesti si toata Valea Trotusului! .
Nu vor lipsi nici gratarele, sucul si berea la cana electorala ( evident ca bine portionata) !
Invitat in concert Tzitzi si cei de la Refugiu . Nu e exclus sa apara artisti consacrati si oaspeti de peste Bosfor!
Deci apelati una din persoanele ce vietuiesc in oras Alex presu, Padre sau Cristi!
Bun, lasand mortii, maine are loc un eveniment destul de important () si anume : ziua de nastere a lui Claudiu (22 ani, baiat tanar, cu abilitati de curatat podele de var )..(gabu/bagu/..)..So...Happy birthday! Nu stiu daca sunt prima sau nu, dar macar pr forum, daca tot am ramas acasa, vreau sa iti urez La multi ani! Sa ai parte de multa fericire, sanatate, vise implinite..sa te descurci si cu munca si cu imprimanta si cu fetele si cu ce mai vrei tu Sa ai o zi super..si stiu ca o sa fie, o sa aiba onestinii grija de asta..La multi multi ani! :*><
Vizitato- Vizitator
chiar azi dimineata mi-a murit o vecina cu numele Mariana.. Dumnezeu sa o ierte!Adelina Chelniciuc a scris:Da, fetele, de Adormirea Maicii Domnului se pomenesc doar cei care au purtat numele de Maria dar au trecut in lumea celor drepti
Vizitato- Vizitator
bai eu nu stiu....mie mi s-a spus la multi ani astazi....asa ca am zis sa spun si eu...
Denisa Doba- Membru avansat
- Numarul mesajelor : 444
Data de inscriere : 23/12/2009
Varsta : 31
Localizare : Onesti
Da, fetele, de Adormirea Maicii Domnului se pomenesc doar cei care au purtat numele de Maria dar au trecut in lumea celor drepti
Vizitato- Vizitator
un parinte spunea ca daca de Adormirea Maicii Domnului uram la multi ani celor care ii poarta numele, cu ocazia Nasterii Sale ce le uram? vesnica pomenire? fara suparare..
Vizitato- Vizitator
humm..pai eu nu stiu prea exact daca se spune La multi ani sau nu, pt ca e Adormirea Maicii Domnului..de obicei mie mi se spune pe 8 sept, dar nu ma supar daca mi se spune de doua ori pe ani, lol:D )..merci muulllt, la multi ani si din partea mea pt restul Mariilor si Marianilor si etc. va imbratisez pe toti, imi pare rau ca n-am putut veni zilele astea pe la sediu (dar sper sa recuperez )..deja mi-e dor de voi si abia astept sa va intoarceti din tabara..love u all..la multi ani inca o data pt sarbatoriti! >< :*
Vizitato- Vizitator
Vreau sa fiu prima (de pe forum) care spune astazi "LA MULTI ANI!"
Doresc numai bine celor cu numele de Maria (inclusiv mie ), Marian, Maricica, etc
Doresc numai bine celor cu numele de Maria (inclusiv mie ), Marian, Maricica, etc
Denisa Doba- Membru avansat
- Numarul mesajelor : 444
Data de inscriere : 23/12/2009
Varsta : 31
Localizare : Onesti
mai gabu tu nu ai invatat k nui frumos s ate lauzi? ei totusi radeam de voi k va auzeam din cort cum va pregateati sami faceti surpriza si spuneati k mai sunt 3,2 min iar eu din cort va trimiteam sms k e fix si de restul numai zic... piscati de tantari, infrigurati (putin), obositi; miati cantat la multi ani:P frumos... si ms pt masina si pt lamai :*
ce aoileu ma? adik nai avut si u o surpriza faina? chiar daca auzeai k venim la tine:)) si totusi, ia sa aud, cine tia mai facut asa cadou?
Vizitato- Vizitator
aoleu....de data asta eu imi cer scuze...va multumesc pe aceasta cale si celor kre au fost la poalele perchiului si au stat peste noapte, deoarece ei mau scos din cort knd aveam 19 ani de 1 min. miau cantat la multi ani la lumina focului de tabara. MUltumesc tuturor din nou ...si gata ...azi e a3a zii de knd am facut 19 ani...nu uitati...vine ziua Adelinei sariti pe ea
la multi ani omega, si imi cer scuze dak am intarziat cu 1 min sau cat era ceasu tau inainte )
sa ne traiesti cati mai multi ani la onestin
sa ne traiesti cati mai multi ani la onestin
Vizitato- Vizitator
multumesc din tot sufletul pt urari....si sincer nu sunt un V.I.P. sau nuj ce bastan asa k nu e nevoie sa va cereti scuze si sa gasiti motive...multumesc , e un gest f frumos:*:*:*
Ultima editare efectuata de catre gghioc in Joi Iun 17, 2010 7:09 am, editata de 1 ori
La muuuuuuuuulti ani Omegaaaa!!!! Iarta-mi intarzierea, ieri am umblat o groaza pe drumuri pt niste acte, am ajuns acasa dupa-amiaza si m-am apucat de invatat. La multi ani inca o data, multa sanatate si fericire. Si multe pupeeeee!!! :*:*:*:*:*:*:*:*
Vizitato- Vizitator
nu stiam k ink mai exista viata aici...multumesc pt urari celor carora v-ati amintit de ziua mea si celor kre m-au ajutat sa supravetuiesc pana acu si la multi ani crina cu toate k-i km tarziu...dar oricum te-am si sunat atunci
Multi ani traiasca
Multi ani traiascaaaa
LA muuuultiiii ani!
Sa ne traiesti Omega!
free hug!
Multi ani traiascaaaa
LA muuuultiiii ani!
Sa ne traiesti Omega!
free hug!
Pagina 1 din 2 • 1, 2
Subiecte similare