Căutare
Ultimele subiecte
Curatenie pe forum!
Mier Iun 15, 2011 8:45 am Scris de ONESTIN
S-a facut ceva curatenie pe forum, fata de cei inscrisi accidental, de moment sau care nu au mai vizitat ori nu au postat ceva coerent pe forum si mai ales care nu au mai raspuns de mult timp la activitatile Asociatiei!
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Deasemenea urmeaza sa fie mutati cei ce doar fac voluntariat la Onestin, pe un subforum cu acces limitat. Studentii au beneficiat, deocamdata, de un regim special, pana dupa …
[ Lectura completa ]
Comentarii: 7
Informatie generala!
Pagina 1 din 1
Re: Informatie generala!
Pe 17 iunie se face o noua restructurare, iar pe 17 iulie vor fi acceptati noi membri, din cei ce s-au implicat in ultima perioada!
Re: Informatie generala!
Cei care care timp de o luna nu au accesat, citit sau sa nu au trecut pe aici sa vada ce mai facem, indiferent ca sunt studenti, elevi, vechi sau noi, au fost eliminati din lista membrilor FORUMULUI ONESTIN.....
Daca vor, cei eliminati pot sa-si faca cont nou...
Incercam astfel sa fidelizam mai mult membrii si sa-i implicam la discutii si initiative !
In 17 mai....au fost eliminati toti care nu au mai vizitat forumul din 16 aprilie! La revedere...si bun venit!
ONESTIN
Daca vor, cei eliminati pot sa-si faca cont nou...
Incercam astfel sa fidelizam mai mult membrii si sa-i implicam la discutii si initiative !
In 17 mai....au fost eliminati toti care nu au mai vizitat forumul din 16 aprilie! La revedere...si bun venit!
ONESTIN
Informatie generala!
Accesul in forumul Onestin este permis doar membrilor ONESTIN inregistrati. Pentru a beneficia de informatii si a posta pe acest forum, vizitatorii sunt rugati sa se inscrie, precizand detalii despre identitatea lor. Cei ce se inregistreaza si nu sunt identificati vor fi banati sau stersi pana la aflarea identitatii.
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Mar Oct 23, 2012 11:55 am Scris de OanaManea
» Curatenie pe forum!
Joi Mai 03, 2012 3:26 pm Scris de Cristina Radulescu
» Onestin preda stafeta!
Mar Ian 10, 2012 10:31 pm Scris de ONESTIN
» Onestin la Noaptea Bibliotecilor !
Joi Oct 20, 2011 6:28 pm Scris de OanaManea
» Orar Cursuri
Mar Oct 11, 2011 8:11 pm Scris de Emilia Manea